Essential Guide: Bars at the End of the World

Atlas Obscura:

This tiny, one-room social area is located among the same research facilities where scientists first discovered the hole in the ozone layer. The bar was built by carpenters during the station's British stewardship, although they were supposed to use the wood to build a new pier for the complex. Instead they decided the base needed a place to drink.

If you've not been coming to our monthly Atlas Obscura lecture series at DNA Lounge, you are making a mistake. The next one is on Tuesday.

Previously, previously, previously, previously, previously.

Tags: ,

6 Responses:

  1. Dr. Curiosity says:

    Apologies, seems I only checked the other four.

  2. If you've not been coming to our monthly Atlas Obscura lecture series at DNA Lounge, you are making a mistake.

    Well I tried, but you decided to bump Moses Gates for some dude named "Prince". And despite his claims to have gone around the world in a day, his performance had no travelogues at all.

  3. phuzz says:

    Brits go to the back end of beyond. Build pub.
    It's not really news is it?

  4. sv says:

    The story I was told when I visited is that the brits sent two carpenters to build a pier. After some initial work the carpenters started fighting with each other and one of them left. The other, not being able to build a pier by himself, decided to build a bar instead.